Prijave na Akademiju Raise the Bar su otvorene!

Otvorene su prijave za izobrazbu u okviru programa Raise the Bar!

Otvorene su prijave za desetu generaciju polaznika Akademije Raise the Bar! Ako su ambicija i kreativnost ono što te motivira kao barmena, konobara ili bariste i imaš najmanje godinu dana iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, ne propusti priliku prijaviti se za Akademiju da naučiš suvremene tehnike te upoznaš najnovije trendove iz svijeta ugostiteljstva.

Odabrani će polaznici pohađati teorijski i praktični dio nastave, u trajanju od deset tjedana, u Coca-Colinu obrazovnome centru u Zagrebu te će imati priliku učiti od vrhunskih stručnjaka!

    Priloži svoj životopis
    Priloži pismo preporuke
    Ako se želiš dodatno istaknuti, priloži nam CV i/ili pismo preporuke.

    Suglasan sam da Coca-Cola HBC Hrvatska može obrađivati moje osobne podatke sadržane u ovome obrascu isključivo za potrebe organiziranja i provedbe ovoga projekta te da ih za druge svrhe ne može obrađivati. Više informacija o tome kako postupamo s vašim osobnim podacima možete dobiti u našoj Obavijesti o zaštiti privatnosti i kolačićima. Ovaj pristanak moguće je opozvati, bilo djelomično ili u potpunosti, u bilo koje doba podnošenjem zahtjeva putem ove poveznice ili slanjem e-pošte na adresu: [email protected]. Više informacija dostupno je na internetskim stranicama Coca-Cole HBC Hrvatska.