Prijavite se i izbrusite svoje znanje na Coca-Colinoj akademiji Raise the Bar

31. srpnja 2020.

Coca-Cola HBC Hrvatska projektom Raise the Bar nastavlja doprinositi ugostiteljstvu i zajednici u kojoj djeluje

Pokrenuvši prije godinu dana projekt Raise the Bar, Coca-Cola HBC Hrvatska krenula je sa svojim doprinosom u podizanju kvalitete radne snage u ugostiteljstvu i turizmu. Kroz vlastiti obrazovni centar projekta – akademiju Raise the Bar, uz najsuvremenije tehnike, vrhunski predavači – Kruno Rozić (Coca-Cola HBC Hrvatska), Andrej Čapka (Zmajska pivovara), Ivan Jug  (Noel) i Andrea Klemenčić (KA Consulting) podučavaju barmene, konobare i bariste najnovijim trendovima u ugostiteljstvu. Po uspješnom završetku praktičnog i teorijskog dijela nastave te završnog ispita polaznici dobivaju certifikat Coca-Cole HBC Hrvatska i svjetski poznate škole za barmene European Bartender School.

S projektom su nastavili i u 2020. godini kad su odabrali drugu generaciju polaznika akademije koji su spremno krenuli u nadogradnju vlastitoga znanja i savladavanja nastavnoga gradiva. Dok su polaznici marljivo usvajali novo gradivo, proglašena je epidemija i aktivnosti su privremeno stale. Ipak, tim koji stoji iza projekta Raise the Bar razmišljao je o načinima na koji bi barem malo mogli ublažiti nezahvalnu situaciju. Tako su tijekom karantene pružili financijsku pomoć barmenima koji su ostali raditi na minimalnim primanjima i čiji su lokali nudili opciju koktela za van. Sad, kad su mjere popustile, aktivno prate epidemiološku situaciju i planiraju veoma radnu jesen.
Prvi su na redu polaznici druge generacije akademije koji će  u tijeku rujna odraditi preostali dio teorije i praktičnu nastavu te tako ostvariti uvjete za pristupanje završnom ispitu obrazovnog ciklusa.

Zatim, već 19. listopada kreće treća generacija akademije Raise the Bar za što su prijave već otvorene!

Što možete očekivati kao polaznik projekta?

Budući polaznici mogu očekivati znanje koje će im prenijeti vrhunski stručnjaci iz područja miksologije i jakih alkoholnih pića, vina, kave, piva i barskog menadžmenta. Trajanje akademije je ukupno 12 tjedana, a sastoji se od osam tjedana teorijske nastave koja se odvija u suvremenom Coca-Colinom trening centru te četiri tjedna prakse. Uvjeti za prijavu su minimalno jednogodišnje iskustvo rada u ugostiteljstvu, djelatni status u Hrvatskoj te volja i želja za učenjem i radom! Osobe koje se prijavljuju mogu i ne moraju biti zaposlene u trenutku prijave.

Po završetku razdoblja prijave, 21. rujna, Coca-Colin će stručni tim organizirati selekcijski proces odabira zainteresiranih te će na temelju svih dijelova toga procesa odabrati 15 polaznika zimskoga ciklusa akademije.
Više informacija o samome programu akademije moguće je doznati na mrežnoj stranici projekta, gdje se ujedno zainteresirani mogu i prijaviti, također i na Facebook i Instagram stranici projekta.

Prijavite se odmah i pomozite podići ljestvicu u ugostiteljstvu u Hrvatskoj!