Završene su prijave za prvi ciklus obrazovanja u okviru programa Raise the Bar Academy

16. rujna 2019.

Prijave su za prvi obrazovni ciklus u okviru akademije Raise the Bar završene i slijedi postupak odabira. Odabir kandidata za prvi ciklus izobrazbe održat će se od 16. rujna do 7. listopada 2019.

Coca-Colin stručni tim, sastavljen od rukovoditelja Odjela za ljudske potencijale i stručnjaka iz Službe za razvoj jakih alkoholnih pića, pregledat će sve dospjele prijave te u daljnji postupak odabira uvrstiti ispravne i potpune. Zatim slijedi videointervju s pomoću kojega želimo saznati više o potencijalu i motivaciji prijavljenih kandidata.

Posljednja je faza postupka odabira kratak razgovor s kandidatima na temelju kojega će se odabrati kandidati koji su zadovoljili sve tražene kriterije. Naposljetku slijedi završna odluka o polaznicima prvoga obrazovnog ciklusa.

Na temelju ocjene svih dijelova postupka odabira Coca-Colin stručni tim odabrat će najviše 15 polaznika prvoga jesenskog ciklusa, koji će, na temelju ocjene svih dijelova prijave te kratkoga intervjua, postati polaznicima programa.

Timeline izobrazbe

Prijave za drugi obrazovni ciklus traju do 31. siječnja 2020., a svi zainteresirani kandidati s barem godinom dana radnoga iskustva u ugostiteljstvu mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca na web-stranicama akademije Raise the Bar.