Dodijeljeni certifikati uspješnim polaznicima Coca-Coline akademije Raise the Bar

9. ožujka 2020.

U sklopu svečanoga predstavljanja vodiča Gault&Millau za Hrvatsku za 2020. godinu, održanom 3. ožujka u hotelu Esplanade u Zagrebu, prvoj su generaciji polaznika akademije Raise the Bar Coca-Cole HBC Hrvatska uručeni zasluženi certifikati.

Jedanaest je polaznika tako primilo potvrdu Coca-Cole HBC Hrvatska i ugledne škole za barmene European Bartender School, partnera programa, kojom se s jedne strane jača konkurentnost mladih polaznika na tržištu rada, a s druge poslodavcima olakšava potragu za kvalitetnom radnom snagom jer jamči visoku razinu znanja i vještina budućih zaposlenika. Certifikate su im uručili rukovoditelj Službe za jaka alkoholna pića i ugostiteljstvo Ivica Skočić, voditelj projekta Raise the Bar Filip Verbanac i voditelj akademije Raise the Bar te naš brand ambassador Kruno Rozić. Svaki je polaznik prve generacije tom prigodom dobio i uniformu sa svojim imenom.

Polaznici prve generacije akademije Raise the Bar s Filipom Verbancem (voditelj projekta Raise the Bar), Krunom Rozićem (voditelj akademije Raise the Bar) i Ivicom Skočićem (rukovoditelj Službe za jaka alkoholna pića i ugostiteljstvo) na dodjeli certifikata o uspješnom završetku programa

Vrijednost ovoga programa potvrđuje činjenica da su svi polaznici akademije odmah nakon završetka edukacije pronašli željeni posao, a u sljedećih će pet godina akademija osigurati više od 250 visokokvalitetno obrazovanih ljudi za rad u ugostiteljstvu i turizmu.

Prijave za treći obrazovni ciklus traju do 25. rujna 2020., a svi zainteresirani kandidati s barem godinom dana radnoga iskustva u ugostiteljstvu mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnoga obrasca na projektnim mrežnim stranicama.